Kallistamisrekordi purustamine kukkus läbi

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kallistajad Noorteööl.
Kallistajad Noorteööl. Foto: Mihkel Maripuu

Kui eelmise aasta Noorteööl tallinnas Tammsaare pargis püstitas 300 inimest Eesti grupikallistamisrekordi, siis eilses katses uus rekord püstitada osales vaid sadakond noort.

Noorteöö avas Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut, kes osales naerunäol ka ise kallistamisüritusel, vahendab Õhtuleht online.

Kui tema oli kallistuspuntras vabatahtlikult, siis leidus ka neid, kes sinna üsna hapu näoga sisse juhtusid, kui Vitsuti ja «kallistamisekspert» Crystal Ra Laksmi juhitud kallistusrivi nad sisse piiras.

Korraldajad soovisid eelmise aasta osalejatearvu ületada selle publiku abil, mis kogunes pärast kallistusüritust alanud Eesti beatbox'i (suuga muusika imiteerimise) meistrivõistlustele.

Parakui sai just see võistlus kallistajatele tagasilöögiks, sest kümned noored ei raatsinud sissevõetud kohta lava ees loovutada ning jäid seetõttu kallistusest välja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles