Kõige rohkem kakeldakse Lasnamäel

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe.
Lasnamäe. Foto: Toomas Huik

Politseistatistika näitab, et Tallinnas pannakse enim kuritegusid toime Lasnamäel, kesklinnas ja Põhja-Tallinnas, kõige vähem aga Pirital, Haaberstis ja Kristiines.


«Isikuvastaste kuritegude osas annavad kõige suurema osa kehalised väärkohtlemised. Tänavapildis on see tavaline kaklus või see, et keegi tekitab kellelegi füüsilist valu. Need kuriteod pannakse enamasti toime inimeste vahel, kes üksteist tunnevad,» rääkis politseiprefekt Elmar Vaher möödunud neljapäeval linnavolikogus esinedes.

Kehalist väärkohtlemist esineb prefekti sõnul kõige rohkem Lasnamäel. Teisel kohal on kesklinn ja kolmandal Põhja-Tallinn. Ülejäänud linnaosad annavad vägivalla statistikasse kaduvväikese osa.

Lasnamäel on vägivallajuhtumite arv siiski langenud mulluselt 297 juhtumilt 290 juhtumini sel aastal. Samuti on kehaliste väärkohtlemiste arv vähenenud Haaberstis – mullu 49, tänavu 44 juhtumit. Kõigis teistes linnaosades on kehaliste väärkohtlemiste arv kasvanud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles