Tallinna parkimisautomaatides peab saama teha ka kaardimakseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimisautomaat.
Parkimisautomaat. Foto: Peeter Langovits

Tallinna transpordiamet kuulutas eile välja rahvusvahelise riigihanke, et leida aastateks 2011 – 2014 linna tasulise parkimise korraldaja. Uudsena on hanke tingimustes nõue, et parkimisautomaatides peab saama teha ka kaardimakseid.

Hanke võitja ülesanne on parkimise korraldamine Tallinnas tasulise parkimise alal ning viivistasude määramine. Transpordiameti hinnangul võiks hanke maksumus ehk parkimistulu jääda vahemikku 10,5 – 12 miljonit eurot.

Hanketeate järgi peab pakkujal kahe viimase aasta jooksul olema täidetud vähemalt üks parkimisteenuse osutamise leping maksumusega alates 20 miljonist kroonist.

Pakkujal peab olemas olema või tal peab olema võimalus soetada parkimispiletite müümiseks vähemalt 160 müügikohta Tallinna tasulise parkimise alal ja selle vahetus läheduses, sealhulgas 45 parkimispileti automaati. Pakkujal peab ka olema 25 parkimistasu maksmise kontrollerit ning sama palju printereid viivistasude printimiseks tänaval.

Nõutavad tugevdatud metallist korpusega parkimisautomaadid peavad olema sellised, et neid saaks kasutada temperatuuridel miinus 35 kuni pluss 60 kraadi. Automaatides peab saama tasuda neljas mõõtmes müntidega – 20 ja 50 eurosenti ning üks ja kaks eurot. Automaadid peavad võimaldama ka kaardimakseid.

Pakkumised tuleb Tallinna transpordiametile esitada järgmise aasta 18. jaanuariks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles