Tallinna bussiliiklus on väga aeglane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuisu tõttu ei suuda liinibussid graafikus püsida.
Tuisu tõttu ei suuda liinibussid graafikus püsida. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tänaste raskete ilmastikuolude ja tõsise tuisu tõttu palub Tallinna autobussikoondis (TAK) sõitjatel arvestada äärmiselt aeglaseks muutunud liiklusega ning varuda aega ja kannatust.

TAKi pressiesindaja Sirje Roht mainis, et kõik bussid väljusid hommikul liinidele, kuid graafikuid järgida ei ole sellistes tingimustes võimalik. Bussijuhtidele on antud korraldus sõita nii, et eelkõige oleks tagatud sõitjate ohutus. Tänavad, mida mööda sõidab ühistransport, on üldiselt läbitavad, kuid liikluses tekib pidevalt tõrkeid ja sõitjad peaksid sellega täna oma plaanide tegemisel kindlasti arvestama.

Punase ja Pae tänava ristmikul Lasnamäel oli hommikupoolikul end risti keeranud ja lumme kinni jäänud suur veok, mistõttu seisid tükk aega 50., 58. ja 31. liini bussid.
 
Hommikul oli TAKi bussidel raskusi ka naabervaldades. Kõige tõsisem oli varahommikul ühe koolibussi lumme kinnijäämine Vääna-Jõesuus. Bussijuht pidi oma sõidukit 2,5 tundi hangest välja kaevama. Viimsis jäi liini 1A buss linna tagasi pööramisel lumme kinni, sama juhtus ühe bussiga ka 27. liini lõpus Harku järve taga. 
 

«Kõik meie telefonid helisevad pidevalt - valdavalt küsitakse infot, kas liiklus üldse toimib ja kas ühel või teisel liinil bussid ikka sõidavad,» ütles Roht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles