Juske ei plaani linnavolikogu aseesimehe kohalt tagasi astuda

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna sotsiaaldemokraatide esimees Jaak Juske.
Tallinna sotsiaaldemokraatide esimees Jaak Juske. Foto: Liis Treimann

Kuigi eile lõppes sotside ja Keskerakonna võimuliit Tallinnas, ei kavatse Tallinna volikogu sotsiaaldemokraadist aseesimees Jaak Juske ise ametist lahkuda, vaid jätab selle otsuse volikogule.

«Mina oma kohast kinni ei hoia. Mind on valinud ametisse volikogu ja volikogu võib mu ka tagasi kutsuda. Ma ei ole linnapea alluv,» rõhutas Juske.

Tema sõnul peaks lahkuma hoopis linnapea Edgar Savisaar, kes Juske hinnangul on kahjustanud oluliselt nii Tallinna linna kui ka Eesti riigi mainet.

Sotsiaaldemokraadid otsustasid esmaspäeval Tallinna võimuliidust lahkuda, kuna Keskerakond toetas rahaskandaali sattunud Edgar Savisaare jätkamist linnapea ja erakonna juhina.

Abilinnapea Vadim Belobrovtsevile ja Mustamäe linnaosa vanemale Lauri Laatsile tehti ettepanek ametist tagasi astuda, kuid Juske ja volikogu komisjonide juhtide osas sellist otsust ei langetatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles