Teatri väljakul käivad ettevalmistused homseks peoks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna püstitati Estonia talveaia ette lava, kus homsel Euroopa kultuuripealinna avagalal astuvad üles mitmed tuntud esinejad.


«Lava saab täna valmis, aga heli- ja valgustehnika pannakse paika homse päeva jooksul. Homme õhtul kell kuus pannakse seal liiklus kinni ja siis tuuakse sinna kõik muud asjad, mis sinna plaanitud on: kioskid, aiad, tualetid,» rääkis sihtasutuse Tallinn 2011 pr-spetsialist Eva Saar.

Euroopa kultuuripealinna aasta avatseremoonia ja Tallinna tänavuse uusaastapeo keskmes on Teatri väljaku laval esinevad Kukerpillid, Tanel Padar & The Sun ja Iiris.
Samuti saab seal näha Euroopa kultuuripealinnadele pühendatud tantsushowd.

Pidu algab homme kell 22.30 ning esimesena lähevad lavale Kukerpillid.

Platsile paigaldatud ekraanide abil saavad peolised osa Rahvusooper Estonia aastavahetusballist ja rahvusvahelise teatrifestivali «Talveöö unenägu» lõpupeost Tallinna Linnateatris.

Südaööl näeb ekraanidelt Pirita tee ilutulestikku. Selle järgneb kohe teine tulevärk sealtsamast Solarise katuselt.

Seoses pidustustega on 31. detsembril alates kella 18 kuni 1. jaanuari kella kuueni hommikul Teatri väljak ning Estonia puiestee Georg Otsa tänava ja Teatri väljaku vahel liiklusele suletud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles