Tallinna botaanikaaed ja Pirita linnaosavalitsus kutsuvad lumelinna püstitama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur lumekogus annab tänavu hea võimaluse mitmel pool lumelinnasid ehitada.
Suur lumekogus annab tänavu hea võimaluse mitmel pool lumelinnasid ehitada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eeloleval laupäeval võetakse Tallinna botaanikaaias mõõtu pikima liu laskmises ja ehitatakse lumelinna. Osavõtjatel palutakse registreeruda 2. veebruariks. Parimatele panevad auhinnad välja Kuulsaal ja Bauhof.

«Botaanikaaia maa-ala asub toreda mäe peal, mille jalamile on selle talvega palju lund tuisanud. Nii mõtlesimegi kutsuda inimesi neid vahvaid hangesid oma äranägemist mööda disainima,» ütles botaanikaaia turundusjuht Taavi Puuorg. «Oodatud on kõik! Meeskonna liikmete arvule ja vanusele mingeid piiranguid ei ole.»

Lumelinnasid hindab žürii nende mitmekesisuse ja vastupidavuse järgi. Linn võiks koosneda atraktsioonidest, kus on võimalik ronida ja liugu lasta.
Kaasa tuleks võtta tööriistad. Lisaks on igale võistkondadele Bauhofi poolt välja pandud kellu ja labidas, mille võib pärast ehitamist endale jätta.

Soovist lumelinna ehitada, tuleks anda teada e-posti teel kylli.tatter@tallinnlv.ee või telefonil 645 7617. Praegu on veel mõne meeskonna jagu ruumi.

Juba teist korda toimuvale pikima liu võistlusele saab registreeruda kohapeal.

Laupäeval toimub kasvuhoonestes ka ekskursioon Urmas Laansoo juhtimisel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles