21. Kooli noored koguvad koos mudilastega lastekodudele raha

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil väikese kunstniku nägemus Tallinnast.
Pildil väikese kunstniku nägemus Tallinnast. Foto: Rõõmuvabrik MTÜ

Tallinna 21. Kooli õpilasesinduse heategevusprojekt «Tibud kampa» kaasab lasteaiad Euroopa kultuuripealinna tegemistesse ja kogub raha lastekodulastele.

Kooli heategevusrühma algatatud projekt viib kokku gümnaasiumiõpilased ja mudilased Tallinna kesklinna lasteaedadest. Eesmärk on väikeste linlaste kaasamine Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 tegemistesse ning lastekodulaste haridustee jätkamise toetamine.

Kahe kuu vältel (jaanuaris ja veebruaris) külastavad keskkooliõpilased lasteaedu ja jutustavad  lastele Tallinna ajaloost, legendidest, ajaloolistest isikutest ja muust. Koos lastega valmivad kodulinna tutvustavad rühmatööd – joonistused, voolimistööd, erinevates tehnikates taaskasutatud materjalidest taiesed.

Tegevused pildistatakse, filmitakse ja salvestatakse ning kõike seda näeb koos valminud kunstiteostega näitusel Kullo Lastegaleriis (Kuninga tn 6) 14. veebruarist 5. märtsini 2011.

Kõik linnakodanikud on näitusele oodatud, sest just näitusekülastajate abiga kogutakse raha lastekodulaste haridustee toetamiseks. Sotsiaalministeeriumi vahendusel jõuab annetus märtsikuus abivajajateni

Õpilasesindus kutsus heategevusprojektis osalema ka suvepealinna Pärnu, talvepealinna Otepää, heade mõtete linna Tartu ja kevadpealinna Türi gümnaasiumiõpilasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles