Koolid võtsid Tallinna õpiku hästi vastu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õppekomplekt «Tallinna lugu».
Õppekomplekt «Tallinna lugu». Foto: Haridusamet

Jaanuaris jõudis pealinna koolidesse õppekomplekt «Tallinna lugu», mis tutvustab linna elu-olu muinasajast tänapäevani.

«Kolmest osast koosnev õppekomplekt (õpik, töövihik ja õpetajaraamat) on koolide poolt hästi vastu võetud. Nii ajaloo, eesti keele kui ka giidiõppe õpetajatele meeldis õpik väga ja nad soovivad õpikuid oma ainetundides kasutada. Ka algõpetuse õpetajad leidsid nendest raamatutest endale vajalikku,» ütles haridusameti peaspetsialist Leini Jürisaar.

Juba jaanuarist on uus õpik kasutusel Tallinna Kuristiku Gümnaasiumis, Tallinna Ranniku Gümnaasiumis, Tallinna Ühisgümnaasiumis, Tallinna Prantsuse Lütseumis ja Kristiine gümnaasiumis, neist neljas eraldi kursusena ja ühes kultuuriloo lisamaterjalina.

Praeguse seisuga on veel 20 kooli teatanud, et lisavad selle valikkursuse oma kooli õppekavasse ja hakkavad seda rakendama uuest õppeaastast. Need on Tallinna Lilleküla Gümnaasium, Tallinna Nõmme Gümnaasium, Tallinna Humanitaargümnaasium, Tallinna 32. Keskkool, Tallinna Mustjõe Gümnaasium, Tallinna Juudi Kool, Tallinna Inglise Kolledž, Pirita Majandusgümnaasium, Haabersti Vene Gümnaasium, Lasnamäe Gümnaasium, Tallinna Juhkentali Gümnaasium, Tallinna Paekaare Gümnaasium, Tallinna Liivalaia Gümnaasium, Tallinna Lasnamäe Üldgümnaasium 8. ja 9. klass, Tallinna Õismäe Vene Lütseum, Tallinna Pelgulinna Gümnaasium, Tallinna Kristiine Gümnaasium, Karjamaa Gümnaasium, Vanalinna Hariduskolleegium ja Tallinna 37. Keskkool.

Teiste õppeainetega lõimituna kasutavad õpikut Tallinna Kunstigümnaasium ja Vana-Kalamaja Täiskasvanute Gümnaasium, Tallinna Heleni Kool, Tallinna Sikupilli Keskkool ja Mustamäe Gümnaasium.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles