Savisaar mangub linnapea infotelefonil endale valijate hääli

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silja Kaigu

Linnapea infotelefoni sildi all põhjab Keskerakonna esimees Edgar Savisaar poliitilisi oponente ning nuiab endale eelolevateks riigikogu valimisteks hääli.


«Kui soovite infot pensionäride olukorrast, siis vajutage üks,» õpetab naishääl «linnapea infotelefonile» 616 40 90 helistajaid.

Tema õpetuse järgi toimides kõlab juba linnapea hääl. «Eelmiste riigikogu valimiste eel lubasid Reformierakond ja IRL, et kahekordistavad pensionid nelja aastaga. Hinnad on vahepeal meeletult kasvanud, pensionid on jäänud samaks,» räägib Savisaar infotelefonis.
Järgnevad lubadused, mida kõike Keskerakond riigis võimule saades teeb. Salvestus lõpeb häältenurumisega: «Andke meile selleks võimalus, valige 6. märtsi riigikogu valimistel Eesti Keskerakond. Tänan kuulamast! Teie linnapea Edgar Savisaar.»

Täpselt samamoodi, kriitikaga Reformierakonna ja IRL-i aadressil ning palvega hääletada riigikogu valimistel Keskerakonna poolt lõpevad ka ülejäänud kolm salvestust, mille kuulamist on võimalik valida.

Linnapea infotelefoni reklaamitakse aktiivselt ka ajakirjanduses. Küsimusele, kui palju Keskerakonna propagandatelefoni reklaamimine raadios maksma läheb ning kas selle eest maksab Keskerakond või Tallinna maksumaksja, jättis linna pressiteenistus eile vastamata.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles