Laevalt alla hüpanud noor naine hukkus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimene kukkus laeva ja kai vahele
Inimene kukkus laeva ja kai vahele Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Täna öösel hüppas laeva  Baltic Princess kümnendalt tekilt alla 22-aastane Soome kodakondsusega naine, kes hukkus.

Päästeameti pressiesindaja teatel tuli väljakutse kell 3.05 ning päästjad tõid laeva Baltic Princess ja kai vahelt välja surnud naise, kes oli sinna väidetavalt kukkunud laeva kümnendalt tekilt.

Politsei pressiesindaja ütles Postimees.ee’le, et kella 3 ajal öösel sai politsei väljakutse Lootsi tänavale, kus naisterahvas hüppas reisiparvelaevalt vette.

Kukkudes vigastusi saanud 22-aastane neiu suri sündmuskohal. Kiirabi töötajad tuvastasid neiu surma ja surnukeha saadeti kohtuarstlikule lahangule.

Tallinki pressiesindaja Luulea Lääne sõnul teatas reisija 10 minutit enne kella kolme, et ta nägi teist reisijat üle parda hüppamas.

Laeval anti kohe häire ning turvateenistus ja päästemeeskond alustasid laeva ümbruses otsinguid, samuti kutsuti välja nii päästeamet, kiirabi kui ka politsei.

Lääne sõnul leiti Soome kodakondsusega noor naine laeva ja kai vahelt, mistõttu polnud laeva päästemeeskonnal võimalik enda vahenditega päästetöid läbi viia. Hukkunud naise tõid kaldale päästeameti töötajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles