Tallinna TV sihib kogu Eesti auditooriumi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna TV.
Tallinna TV. Foto: Toomas Huik

Vaba juurdepääsuga üleriigilise televisiooniteenuse osutamise tegevusloa konkursile on esitanud oma taotluse ainult SA Tallinna Televisioon.

Kultuuriministeeriumi pressiesindaja Katrin Arvisto ütles, et konkursi tähtajaks, 14. märtsiks oli teatanud oma soovist vaid SA Tallinna Televisioon, kuid paari päeva jooksul saabuvad 14. märtsi postitempliga avaldused lähevad veel samuti arvesse, vahendas ERR Uudised.

Seejärel vaatab meediateenustega seotud ametite ja asjatundjate esindajatest koosnev komisjon laekunud taotlused läbi ja teeb seejärel kultuuriministrile ettepaneku tegevusloa andmiseks kaheksaks aastaks või sellest keeldumiseks.

Mullu septembris ühes sotsidega vastu võetud «võidujooksu eelarves», millega tagati linnale müügimaksust laekuv raha ka tänavuseks aastaks, oli Tallinna televisiooni jaoks ette nähtud vähem kui miljon eurot.

Eelmisel nädalal avaldatud Tallinna lisaeelarvest ilmneb, et pealinna juhid tahavad suunata Tallinna TVsse veel 1,1 miljonit eurot, suurendades telejaama eelarvet 1,9 miljonile eurole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles