Vanu autorehve võetakse vastu jäätmejaamades ja Tallinna prügilas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanad rehvid.
Vanad rehvid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinna keskkonnamet tuletab meelde, et vanu autorehve saavad eraisikud tasuta ära anda jäätmejaamades, kus võetakse vastu kuni kaheksa rehvi korraga.

Artelli jäätmejaam on avatud kolmapäevast reedeni kella 14 -19 ja laupäeval kella 10 -15. Pääsküla jäätmejaam on avatud esmaspäeval ja reedel kella 14 -19 ning kolmapäeval, laupäeval ja pühapäeval kella 10 -15. Suur-Sõjamäe 31a ja Paljassaare põik 9a asuvad jäätmejaamad on avatud  kolmapäevast reedeni kella 14 – 19 ning laupäeval ja pühapäeval kella 10-15. Jäätmejaamad on suletud riigipühadel ja pühade-eelsetel tööpäevadel.

MTÜ Eesti Rehviliit võtab eraisikutelt autorehve vastu ka Tallinna prügila kogumispunktis Jõelähtme vallas Rebala külas Looväljal. Prügila kogumispunkt on avatud tööpäevadel kell 6−22, nädalavahetustel ja riiklikel pühadel kell 8–18. Ettevõtted peavad rehvide utiliseerimise eest tasuma. Lisateave on veebiaadressil www.rehviliit.ee

Sel aastal võib naastrehve kasutada kuni 30. aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles