Linnakodanikud püüavad algatada eelnõu Tallinna TV sulgemiseks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Priit Simson

Sotsiaalvõrgustikust Facebook alguse saanud liikumine «Raha lastele» ja Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liit tahavad üheskoos algatada Tallinna kodanike eelnõu.


Selleks, et viimaks Tallinna munitsipaallasteaedade korrastamise nimel alustatud võitlus eduka lõpuni, koostasid algatus «Raha lastele» ja Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liit eelnõu, mis annab linnavõimule võimaluse suunata tänavu Tallinna Televisioonile eraldatud toetuse täies ulatuses munitsipaallasteaedade remondiks, teatas liikumise esindaja Brit Kerbo.

Eelnõu näeb ette ka seda, et järgmisest aastast Tallinna Televisiooni linnaeelarvest enam ei rahastata. «On õige ja õiglane, et linnaeelarvelisi vahendeid kasutatakse eelkõige
linna otseste ülesannete täitmiseks. Antud juhul – kõigile soovijaile munitsipaallasteaias koha tagamine ja lasteaedade ülalpidamine,» leiavad algatajad.

Selleks, et algatada eelnõu ametlik menetlus, peab seda toetama vähemalt üks protsent Tallinna elanikest ehk 4130 inimest.

Eelnõu tekst koos seletuskirjaga, ühtlasi juhtnöörid neile, kes soovivad kodanikualgatuses kaasa lüüa, on kirjas veebilehel Raha lastele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles