Nõmmel toimuvad koristustalgud Valdeku ja Glehni pargis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glehni park.
Glehni park. Foto: Egert Kamenik

Koostöös Saksa Lambakoerte Ühinguga toimuvad neljapäeval, 28. aprillil algusega kell 18 koristustalgud Nõmme linnaosas Valdeku pargis. 7. mail on samasugused talgud Glehni pargis.

Saksa Lambakoerte Ühing koristab Valdeku parki juba seitsmendat aastat, näidates sellega paljudele teistele koeraomanikele head eeskuju. Nõmme linnaosa valitsuse poolt on prügikotid, kindad ja pärast prügi äravedu.

7. mail kell 10 toimuvad koristustalgud Nõmme linnaosas Glehni pargis, Nõmme spordikeskuse maa-alal.

Nõmme heakorrakuu leheveo kampaaniaks saab registreerida Nõmme linnaosa valitsuse teenindussaalides Jaama 1 ja Vabaduse puiestee 77 kuni 29. aprillini.

Lehekottide vedu algab 9. mail. Igalt kinnistult viiakse tasuta ära kuni kümme 75-liitrist lehekotti. 9. maiks peavad kõik lehekotid olema kinniseotult tõstetud nähtavale kohale värava juurde. Kottidesse võib panna ainult lehti ja okkaid. Kotte, kuhu on kogutud oksi, kive või olmejäätmeid, ei ole võimalik kahjuks ära viia. Infot leheveo kohta saab telefonidel 645 7312 või 645 7301.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles