Raamatutäikal osteti virnade viisi teoseid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasutatud raamatud.
Kasutatud raamatud. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna keskraamatukogu tänasel raamatutäikal olid peaaegu olematu hinnaga müügis paljude tuntud ja armastatud kirjanike teosed, millest enamik leidis kiiresti uue omaniku.

Keskraamatukogu korraldatud raamatutäika kummutab visalt leviva arvamuse, et eestlane raamatuid eriti osta ei taha – tahab küll, kui hind on hea, vahendab ERR Uudised.

Raamatukogu oli täna müügiks välja pannud ligi tuhat raamatut, mida on palju eksemplare ja mis on säilitanud ka hea välimuse ning neid osteti lausa virnade viisi.

«Väga suur huvi on, et tahetakse osta ja hinnad on ka üsna soodsad – kuuest sendist ühe euro ja 60 sendini ehk vanas rahas kuni 25 krooni,» ütles Tallinna keskraamatukogu töötlusosakonna juhataja Külli Karu.

Pole siis ime, et näiteks Gerald Durrelli popid loomaraamatud osteti 50 eurosendi eest ära esimestel minutitel, Shakespeare’i sonetid leidsid aga ühe euro eest uue omaniku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles