Harju tänava liuväli ootab taas uisutajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisutajad.
Uisutajad. Foto: Raigo Pajula

Eilsel isadepäeval said kõik soovijad Harju tänava liuväljal tasuta uisutada, tänasest tuleb aga selle eest juba raha välja käia.


Harju tänava liuväljal algas juba kolmas hooaeg. Seekord langes avamine kokku isadepäevaga, kui isad-pojad ja pojad ning kõik teisedki tritsutamishuvilised said jäämõnusid tasuta nautida. Ainult uiskude laenutamise eest tuli maksta. Avatud oli ka kohvik, kust sai osta pirukaid ja sooja teed.



Liuvälja avas abilinnapea Deniss Boroditš, kes enda sõnul ei oska küll uisutada, aga kõige tähtsam olevat osavõtt. «Oleme oma avaliku liuvälja avamise ajastanud tänavu just isadepäevaks ning kutsume kõiki seda toredat päeva jääl rõõmsalt tähistama,» märkis ta.



Kuna eelmise nädala lõpus langesid öised temperatuurid alla nulli, andis see hea võimaluse jää valamiseks.



Harju tänava liuväli on kõigil nädalapäevadel avatud kella 10–22. Hommikul ja päeval kella 10–15 saavad seal tasuta uisutada linna üldhariduskoolide õpilased. Aeg tuleb vaid eelnevalt broneerida.



Võrreldes eelmiste aastatega on tehtud mõningaid muudatusi hinnakirjas ning tehtud seda paindlikumaks. Lisandunud on sooduspiletid tudengitele, kümne korra abonement ning perepilet. Nagu varemgi, saab kohapeal uiske laenutada, kuid tulla võib ka enda varustusega.



Liuväli on avatud kevadeni.  Tänavu suleti uisuväljak 30. märtsil ja ligi nelja kuu jooksul käis seal tritsutamas ligi 30 000 külastajat, neist umbes 5000 olid kooliõpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles