Remont võimaldab kesklinna koolil jätkata vaid hommikupoolses vahetuses

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna ühisgümnaasium.
Tallinna ühisgümnaasium. Foto: Peeter Langovits

Pärnu maantee viadukti juures asuv Tallinna ühisgümnaasium sai ligi aasta kestnud suurremondi käigus endale ka juurdeehituse, mis võimaldab kõigil lastel õppida hommikuses vahetuses.

Enne remonti pidid mitme aastakäigu õpilased koolis käima õhtupoolses vahetuses, sest koolimajas polnud piisavalt klassiruume.

Renoveerimise tulemusena on koolis paranenud tunduvalt sportimise võimalused - koolil on renoveeritud staadion, kunstmuruga jalgpalliväljak ning korvpalli- ja tenniseväljakud, teatas ühisgümnaasiumi õppealajuhtaja Aime Niidas.

Samuti on klassid saanud nüüdisaegse sisustuse ja kauni kujunduse. Kooli renoveeris ning hakkab haldama ja hooldama OÜ BCA Center.

3. novembril taasavati pärast põhjalikke renoveerimistöid Kalamaja põhikool ja Tallinna Nõmme gümnaasium.

Uue õppeaasta alguses, 1. septembril taasavati Tallinna Kristiine gümnaasium, Haabersti vene gümnaasium, Karjamaa gümnaasium, Tallinna 32. keskkool, Laagna gümnaasium, Sikupilli keskkool ja Kunstigümnaasium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles