Parkimistrahvist päästab vaid lume alla mattumine

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn.
Tallinn. Foto: Postimees.ee lugeja

Tallinna tasulisel parkimisalal kontrolli teostava Ühisteenuste tegevdirektor Kristi Hunt ütles, et firma kontrolörid täna tavapärasemast leebemad ei ole, kuid lumevalli mattunud autot keegi välja kaevama ja kontrollima ei hakka.

«Meie peame lähtuma sellest, mis linn on meile ette andnud,» lausus ta. «Kui auto on tasulises alas, parkimiskohal ning parkimistasu on makstama, siis on meie kohustus trahv teha. Me ei saa mõelda, et äkki on siin mingi inimlik probleem.»

Hunt tõdes samas, et lumevalli mattunud autot keegi lahti kaevama ei hakka, et kontrollida, kas parkimise eest on juht tasunud.

Hundi sõnul teatas linn neile hommikul, et hoolimata suurest lumest peaksid parkimiskontrolörid tegema oma tavapärast tööd. Mingit suunist leebem olla, meile ei antud, lisas ta.

Hunt ei osanud öelda, kas täna on trahvimist väärt parkijaid olnud südalinnas tavapärasest rohkem või vähem. Küll aga märkis ta, et üldiselt on autosid kesklinnas tavapärasest vähem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles