Ainult trammid püsisid hommikul graafikus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liinibuss eile Lasnamäel risti üle tee.
Liinibuss eile Lasnamäel risti üle tee. Foto: Gianna Leiten

Täna hommikul sõidavad Tallinnas vaid trammid kindlalt vastavalt graafikule, trolle on tehniliste rikete tõttu ajutiselt väljas vähem ning bussidel võivad viivised tekkida väikeste tänavate raskete olude tõttu.

Trollidispetšeri sõnul ei sõida praegu ükski troll vastavalt graafikule. «On hilinemisi lume tõttu ja ilmastiku pärast on ka sõidukitel tehnilisi probleeme,» sõnas dispetšer. «Praegu on trolle liinidel lihtsalt hõredamalt kui graafikus ette nähtud,» põhjendas ta.

Dispetšer avaldas lootust, et trollid saadakse graafikusse tööpäeva jooksul.

Trammidispetšeri kinnitusel sõidavad täna kõik trammid vastavalt graafikule.

Tallinna Autobussikoondise pressiesindaja Sirje Roht ütles, et kõik bussid sõitsid hommikul kenasti liinile, kuid sõitjad peaksid siiski arvestama, et mõnedes kohtades on suure lume või libeduse tõttu probleeme ja seetõttu võivad vahel bussid graafikust maha jääda.

«Peamagistraalid on kõik sõidetavad, aga kõrvalistel tänavatel ja äärelinnas võib ette tulla takistusi,» rääkis Roht. Näiteks rääkisid varahommikul 34A liini bussijuhid, et Muugal on probleeme suure lumega.

«Käära peatusest pidid 34A liini bussid hommikul peatumata mööda sõitma suure libeduse tõttu, et mitte kraavi vajuda. Eile vajus üks buss seal kraavi ja sõitjad aitasid selle üheskoos teele lükata,» vahendas pressiesindaja.

«Hea uudis on aga see, et liiklus täna suhteliselt rahulik olnud ja ainult üks buss on lumme kinni jäänud,» sõnas Roht. 23A liini buss ei saanud lumest välja Juhkentali tänaval ja jäi tehnoabi ootama.

Lasnamäel Mahtra tänaval on aga tee lume ja jää tõttu nii konarlikuks muutunud, et bussid peavad seal sõitma äärmiselt aeglaselt, seetõttu on 35 liini bussid graafikust maha jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles