Savisaar: 10 protsenti ajakirjanikest on poliitiliselt mõjutatud

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Savisaar-Toomast ja Edgar Savisaar
Vilja Savisaar-Toomast ja Edgar Savisaar Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnapea Edgar Savisaar kritiseeris oma blogis Eesti ajakirjanduse ebavõrdset kajastamist ning leidis, et 10 protsenti Eesti ajakirjanikest on poliitiliselt mõjutatud.


«Mitte rohkem kui 10 protsenti Eesti ajakirjanikest on poliitiliselt arranžeeritud, aga nad on kavalad ja neil on küllalt suur mõju,» kirjutas Savisaar oma blogis.

« Samal ajal, ega me ilma ajakirjanduseta ka toime ei tule,» nentis linnapea.

«Väga õiged on olnud need kriitilised reportaažid lumekoristamise olukorrast Tallinnas, mida ma olen viimastel päevadel näinud kõigis uudistekanalites, need aitavad koristusfirmasid korrale kutsuda ja motiveerivad ka linnavalitsust aktiivsemalt töötama.»

Linnapea arvates ihatakse taga häid uudiseid, aga kui neid on, siis vaikitakse need maha, tuues näiteks Moodyse Tallinnale antud krediidireitingu vähese kajastamise.

«Küll meie meedia on ikka väike ja sõltuv poliitilisest tõmbetuulest! Kui keegi pärast seda juhtumit tuleb mulle veel rääkima sellest, et sõltumatu linnameedia järele ei ole vajadust, siis naeran ma ta lihtsalt välja,» kirjutas Savisaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles