Tallinn plaanib Mustamäe tee äärde suurt jäähalli

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus jäähall peaks kerkima Mustamäe tee äärde Linnu tee ristmiku ja Kadaka tee ristmiku vahele.
Uus jäähall peaks kerkima Mustamäe tee äärde Linnu tee ristmiku ja Kadaka tee ristmiku vahele. Foto: Lennart Rikk

Tallinna spordi- ja noorsooamet tahab Mustamäe tee äärde, kus praegu laiub trolliparkla, rajada kahe täismõõdus jääväljaku ning 1000-kohalise tribüüniga jäähalli.


Spordi- ja noorsooamet palub Tallinna trammi- ja trollibussikoondisel leida võimalust eraldada jäähalli jaoks Mustamäe tee 67 ja 69 kinnistutest 9 000 - 10 000 ruutmeetrit maad.

Lisaks kahele väljakule ja tribüünile tuleks ameti plaanide kohaselt Kristiine linnaossa kerkivasse kompleksi ka näiteks bassein vesiaeroobikaga tegelemiseks, kohvik, koreograafiasaalid iluuisutajatele ning riietus- ja olmeruumid.

Amet märkis oma kirjas Tallinna trammi- ja trollibussikoondise nõukogu esimehe Toomas Vitsutile, et pealinnas on praegu viis sisejääväljakut, kuid kaks nendest on peatselt kadumas.

«Kuna on teada, et Jeti jäähalli asemele planeeritakse muu otstarbega hooneid Ülemiste kvartalisse ning väga halvas tehnilises seisukorras Linnahalli jäähall likvideeritakse lähiaastatel, siis uute jääväljakute rajamine linnas on väga oluline,» ameti juhataja Rein Ilves.

Lisaks olemasolevale Premia jäähallile Haaberstis, planeerime samaaegselt Kristiine linnaosa jäähalliga ka halli rajamist Lasnamäele, lisas Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles