Tallinnas tahetakse moodustada ligi poolekilomeetrist kallistajate ketti

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk 2007. aastal Musumäel korraldatud musitamisvõistlusest.
Hetk 2007. aastal Musumäel korraldatud musitamisvõistlusest. Foto: Toomas Huik

Entusiastid tahavad sõbrapäeval moodustada Raekoja platsilt kuni Musumäeni ulatuva kallistajate keti.

Politseis ja linnakantseleis on 14. veebruaril kell 12-12.15 toimuv üritus registreeritud kui meeleavaldus, mille eesmärgiks on pöörata üldsuse tähelepanu praeguses majandusseisus linnakodanike omavahelistele sõbralikele suhetele ja tähistada ülemaailmset Valentinipäeva.

Korraldajad kutsuvad üritusel osaleda soovijaid 14. veebruaril kella 11-ks Raekoja platsi, kus läbi Viru tänava kulgevat inimketti moodustama hakatakse.

Kallistusketi korraldajaks on OÜ New Flow, kelle tegevuse eesmärk on oma toodete ja teenustega aidata kaasa inimeste elukvaliteedi tõusule ning grupeering «Loovkulgejad», kes oma tutvumisklubi õhtutega soovivadki ühendada inimesi armastuses, loomes või mõnes muus vabalt valitud valdkonnas, märkisid ürituse korraldajad oma pressiteates.

«Loodame, et see üritus toob kallistused ja läheduse teema rohkem päevakorrale ka igapäevaselt,» teatasid korraldajad. «Kui meie ise oleme rohkem harmoonias, siis on seda ka maailm meie ümber ja seda tänu muutunud suhtumisele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles