TV3: regionaalminister parkis auto invaloaga

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Internetiportaali Delfi fotograaf tabas täna hetked, kuidas Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv regionaalminister Siim-Valmar Kiisler külastas keskpäeval Tallinna Vanalinnas asuvat Hugo Bossi kauplust, lastes autojuhil parkida vales kohas ja kasutada auto parkimiseks invaluba.


Auto eiras liikluseeskirja, mille kohaselt ei tohi sõidukit parkida ristmikule lähemale kui viis meetrit, vahendasid TV3 «Seitsmesed uudised».

«Seitsmesed uudised» helistasid regionaalministri pressiesindajale ja küsisid, kas must Mercedes on regionaalministri ametiauto.

Regionaalministri pressiesindaja Anne-Maarja Olei sõnul ei ole see aga Kiisleri auto. Auto kuuluvat hoopis Kiisleri sõbrale, kellel on olemas invaliidi parkimisluba.

Sõiduki juht paistis hoolimata invaloast olevat igati terve ja täies elujõus mees, kellel vähemalt välise vaatluse põhjal ei tohiks olla küll nägemis- või liikumispuuet, mis õigustaks invaloa kasutamist.

Kesklinna kallil parkimisalal Karja tänaval on sageli näha ka teiste jõukate invaliidide limusiine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles