Savisaare otsesaadet hakkab märtsist edastama TV3

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar telekanalil Kalev Sport eetris olnud saates Linnapea tund.
Edgar Savisaar telekanalil Kalev Sport eetris olnud saates Linnapea tund. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnakantselei ja telekanal TV3 on jõudnud põhimõttelisele kokkuleppele, et alates märtsist hakkab Tallinna linnapea Edgar Savisaare otsesaade olema TV3 eetris.



Eelmise aasta algusest peale Kalev Spordi eetris olnud saade «Linnapea tund» hakkab TV3 eetris olema pooletunnise otsesaatena ning Savisaar vastab seal nii nagu Kalev Spordi saateski tallinlaste küsimustele üks kord kuus.

Tallinna kultuuriuudiste saade on edaspidi Kanal 2 eetris ning Kalev Spordi kanalil jätkab igaesmaspäevane Tallinna uudiste saade, ütles BNSile Tallinna meediajuht Georg Pelisaar.

Tallinna linnakantselei loodab telekanalitega lepingud allkirjastada järgmiseks nädalaks. Praegu on veel lahtised Tallinna tellitavate saadete eetrisoleku kellaajad ja nädalapäevad.

Pelisaare sõnul on Tallinn huvitatud sellest, et linna saated oleksid eetris parimal vaatamisajal ehk vahemikus kella 19-22.30.

Tallinn hakkas linnateemalisi saateid tellima eelmisel aastal. 2008. aastaks sõlmis Tallinn saadete edastamiseks lepingu Kalev Spordiga ning pikendas seda selle aasta jaanuari lõpuni.

Tõenäoliselt jääb veebruaris igakuine Tallinna linnapea otsesaade ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles