Tallinna meediakulud on nelja aastaga viiekordistunud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar telekanalil Kalev Sport eetris olnud saates Linnapea tund.
Edgar Savisaar telekanalil Kalev Sport eetris olnud saates Linnapea tund. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnakantselei avalike suhete kulud on nelja aastaga ligi viiekordistunud, kui 2005. aastal oli linnakantselei avalike suhete eelarve 6,4 miljonit, siis tänavu on see 27,6 miljonit krooni.



Linnapea Edgar Savisaar teatas vastuses linnavolikogu liikme Maimu Bergi arupärimisele, et 2005. aastal olid linnakantselei meediakulud 6,4, 2006. aastal 10,2, 2007. aastal 11,5, 2008. aastal 26,8 ning 2009. aastal 27,6 miljonit krooni.

Linnakantselei tänavuses eelarves on 2,6 miljonit krooni ette nähtud infomaterjalide kuludeks, selle alla käib esindus- ja reklaamtrükiste, infovoldikute, õnnitluskaartide, raamatute ja muu sellise valmistamine.

Esinduskuludeks on linnakantselei eelarves 464.000 krooni, mis on mõeldud eelkõige linnakodanikele suunatud ürituste korraldamiseks.

Kord nädalas ilmuva eesti- ja venekeelse ajalehe Pealinn ja Stolitsa väljaandmiseks on tänavu linnakantselei eelarves 8,6 miljonit krooni. Televisioonist ja raadiost tellitavate linnateemaliste saadete edastamiseks on tänavu linnakantselei eelarves 12,7 miljonit krooni.

Linnakantselei avalike suhete eelarve alla käib ka linna teadete avaldamine üleriiklikes ajalehtedest, milleks on ette nähtud 1,2 miljonit krooni. Erienvate kampaaniate jaoks on ette nähtud 750.000 krooni.

Filmiprojektidele on linnkantselei eelarves 515.000 krooni. Selle raha eest plaanib linnakantselei tellida dokumentaalfilmi «Tallinna päev», samuti valmib dokumentaalfilm Vabaduse väljaku rekonstrueerimisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles