Vastu trammi jooksnud naine peatas pooleks tunniks liikluse

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tramm.
Tramm. Foto: Peeter Langovits

Tallinnas Sirbi peatuses jooksis purjus naine vastu liikuvat trammi ning toimetati kiirabiga haiglasse. Trammiliiklus seiskus ligi pooleks tunniks.

Tallinna Trammi ja Trollibussikoondise pressiesindaja Jaan Rõõmussaar ütles Postimees.ee’le, et kella 15.25 ajal juhtus Sirbi peatuses inimkannatanuga õnnetus Kopli liinil sõitva trammiga.

«Peatuses istus pingil kolm inimest, kes jälgisid, kuidas tramm tuli peatusesse, võttis inimesed peale ja sulges uksed. Kui tramm oli liikuma hakanud, tõusis pingilt üks naisterahvas ning jooksis vastu trammi külge,» selgitas Rõõmussaar.

Tema sõnul oli naisterahvas alkoholijoobes ning asotsiaalse välimusega. Et naine kukkus trammi kõrvale maha, peatas trammijuht sõiduki ning kutsus politsei. Kiirabi toimetas naise haiglasse.

Õnnetuse tõttu olid peatunud 1. ja 2. liini trammid alates õnnetuspaigast ning seisid ka lõpp-peatusest kesklinna poole liikuma pidanud trammid.

Kell 16.00 taastus trammiliiklus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles