Tallinn 2011 korraldab pealinnas muusikanädala

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna muusikanädalal esineb ka Tanel Padar & The Sun.
Tallinna muusikanädalal esineb ka Tanel Padar & The Sun. Foto: Artur Sadovski

Sihtasutuse Tallinn 2011 eestvedamisel toimub 26.-29. märtsini Tallinna muusikanädal ehk Tallinn Music Week, mis tutvustab Eesti parimaid bände ja toob Tallinnasse kontserdikorraldajad, mänedžerid ja teised selle ala esindajad üle Euroopa.


Sihtasutuse Tallinn 2011 jaoks on Tallinn Music Week uus projekt, millest korraldajad loodavad kujundada aastaks 2011 kultuuripealinna aasta muusikaprogrammi ühe põhisündmuse, mis muudab Eesti muusikaelu ka rahvusvahelise muusikamaailma üheks lahutamatuks osaks, vahendas Raepress.



Muusikanädal annab läbilõike hetkel Eesti muusikas valitsevatest suundadest ja tegijatest. Sellest kujuneb justkui Eesti muusika intensiivkursus - kolme õhtuga esineb 60 bändi kümnel laval üle kogu Tallinna. Üles astuvad Eesti parimad artistid - näiteks Tanel Padar & The Sun, pianist Rein Rannap, muusik Tiit Kikas, punk-ansambel Stella, Soome-Eesti elektro-pop duo Popidiot, veteranid J.M.K.E. ja palju teisi tuntud muusikuid.

Muusikanädalale kutsutute hulgas on mainekate Euroopa muusikafestivalide korraldajad nagu London Jazz, Pori Jazz, Sziget Festival, Provinssirock ja Ilosaarirock. Samuti mänedžerid, agendid, plaadifirmade esindajad ja muusikud eri riikidest.

Sihtasutus Tallinn 2011 on 2007. aasta aprillis Tallinna linna poolt loodud iseseisev organisatsioon, mis valmistab ette ja koordineerib Tallinna kui Euroopa kultuuripealinna programmi 2011. aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles