Keskraamatukogu pakub koolivaheajaks tegevust

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukogu.
Raamatukogu. Foto: Henn Soodla

Tallinna Keskraamatukogus saavad lapsed kevadisel koolivaheajal, kuni 21. märtsini kõikides teenindusosakondades, haruraamatukogudes ja raamatukogubussis Katarina Jee lahendada nuputamisülesandeid.


Vastuseid ülesannetele leiab kas raamatutest või Ester-kataloogist. Lahendajate vahel loositakse vaheaja lõppedes välja ka auhindu, võitjate nimed antakse teada 26. märtsil raamatukogu lastelehel aadressil

www.keskraamatukogu.ee/lasteleht

.

Keskraamatukogu lasteteeninduses (Estonia pst 8) saab 17.-19. märtsil kell 12 teadmisi raamatutest, mille põhjal on valminud joonisfilm, külastatakse ka animafilmide tegijaid Eesti Joonisfilmis. Kolmepäevasele üritusele palutakse end registreerida telefonil 683 0914 või e-posti aadressil laste@tln.lib.ee.

Torupilli raamatukogus (Gonsiori 36) kohtutakse 18. märtsil kell 12 lasteraamatu «Varesejalakiri» autori ja kunstniku Katri Smittiga. Kohtumisele saab registreeruda telefonil 600 9113 või e-posti aadressil torupill@tln.lib.ee.

Nõmme raamatukogu (Raudtee 68) kutsub 18. märtsil kell 12 algklasside lapsi miniloodusmatkale Nõmmel, et leida esimesi kevadisi märke looduses. Eelregistreerimine telefonil 672 3858 või e-posti aadressil nomme@tln.lib.ee.

Kogu vaheaja saavad lapsed Paepealse raamatukogus (P. Pinna 2) meisterdada teatrimaske ja lahendada emakeele viktoriini ja Kännukuke raamatukogus (E. Vilde tee 72) kella 12-17 mängida isetehtud kirjanduslikke lauamänge. Sääse raamatukogus (Sõpruse pst 186) saab proovile panna oma sõnaseadmise oskust ja kirjutada järge ühe luuletuse algusridadele või arvamuslugu teemal «Milleks on mõeldud koolivaheajad?».

Raamatukogus toimuva kohta leiab täpsemat infot raamatukogu lastelehe ürituste kalendrist aadressil www.keskraamatukogu.ee/lasteleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles