Tallinn 2011 otsib eetilist Eesti suveniiri

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt ühe Tallinna suveniiripoe vaateaknalt.
Pilt ühe Tallinna suveniiripoe vaateaknalt. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Sihtasutus Tallinn 2011 ja MTÜ Eesti Disainerite Liit käivitasid konkursi «Eetiline Eesti suveniir», millega otsitakse Tallinnale ja Eestile meeneid, mis väljendavad moodsat elustiili ja keskkonnasõbralikku mõtteviisi.


Konkursiga kutsutakse disainereid, kunstnikke ja teisi professionaale kasutama oma loovust ja materjalitundmist, et välja mõelda keskkonnasõbralikke kingitusi. Suveniirid on eelkõige mõeldud jagamiseks aastal 2011, kui Tallinn on Euroopa kultuuripealinn, teatas sihtasutuse Tallinn 2011 kommunikatsioonijuhi asetäitja Eva Saar.

Konkursi tulemusena loodetakse näha loodushoidlikke meeneid, mis aitavad kaasa Eesti kui keskkonnasõbraliku ja loomingulise maa rahvusvahelisele tutvustamisele ning maine tõstmisele. Lähemat infot konkursi kohta saab sihtasutuse veebilehelt.

Sihtasutus Tallinn 2011 on 2007. aasta aprillis Tallinna linna poolt loodud iseseisev organisatsioon, mis valmistab ette ja koordineerib Tallinna kui Euroopa kultuuripealinna programmi 2011. aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles