Coca-Cola Plazas süttis põlema kõlar

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobarkino Coca Cola Plaza
Kobarkino Coca Cola Plaza Foto: Peeter Langovits.

Reedel, 27. märtsil kell 18.24 kuumenes ning süttis Coca-Cola Plaza ühes väiksemas saalis eeldatavalt lühiskeeru tõttu üks saali kõlaritest.


Kino töötajad evakueerisid mõne minutiga saalis filmi «Rentsimiljonär» vaadanud 56 kinokülastajat. Kuna tule levik peatati ja tuli kustutati juba enne päästeteenistuse saabumist ning kogu olukord lahenes kümne minuti jooksul, otsustasid ametivõimud, et vajadust kinost teisi külastajaid evakueerida ei olnud, teatas Forum Cinemas.

Kahjustused saalis piirduvad auguga süttinud kõlaris. Tavatu süttimise põhjuse tuvastamiseks toimetatakse kõlar ekspertiisi.

Peale helisüsteemi põhjalikku kontrollimist, kõlari väljavahetamist ja seadistamist loodame jätkata filmide näitamist antud saalis esimesel võimalusel.

Hetke üht populaarseimat filmi, arvukalt Oscareid ning Kuldgloobuseid võitnud filmi «Rentslimiljonär» näidatakse täna õhtul ajutiselt saalis nr. 4 ning kindlasti saab filmi vaadata ka järgmistel päevadel.

Kõikidele kinokülastajatele, kelle filmivaatamine häireolukorra tõttu katkes, said võimaluse kino vabalt valitud ajal taas külastada.

Coca-Cola Plaza on täna ning ka järgmistel päevadel tavapäraselt avatud ning filmide näitamine teistes saalides jätkub plaanipäraselt.
Kino abandab kõikide kinokülastajate ees, kelle kinoelamus täna häiritud sai. «Külastajate ohutus on meie prioriteet, seetõttu on kõik Forum Cinemas kinode töötajad koolitatud eriolukordades kiirelt ja korrektselt tegutsema,» toonitati pressiteates

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles